Videopremiere: Anders Dahlberg – Dancing With The Stars

Vi har ventet på denne dagen i over tre år. Vår aller første gjest i den etterhvert respektable serien Dust of Daylight Sessions het Anders Dahlberg. Et ubeskrevet blad for mange, oss inkludert når han dukket opp tidlig i 2013.

Vi grep sjansen og inviterte ham til en videosession, og han ankom med to tettskrevne notatbøker fulle av låter.

Og nå kommer endelig debutplaten Dancing With Stars. Den slippes 18. november, og er produsert av Knut Hem. Som også bidrar musikalsk på platen. Det borger for kvalitet og det vi har fått høre tilsier det samme.

Det er med enorm glede og ikke så rent lite stolthet at vi får presentere den første singelen fra platen – gjennom norgespremiere på videoen «Dancing With The Stars».

Dahlberg har utviklet seg enormt på disse tre årene, og funnet seg sitt eget musikalske uttrykk som produsent Hem har klart å fange på denne låten. Vi kommer tilbake til platen ved release… gled dere folkens, og nyt denne låten med Anders Dahlberg.

Følg ham på Facebook.

 

SHARE
Forrige artikkelLars Winnerbäck – melankolsk og forelsket
Neste artikkelCountry Heroes – She’s My Baby
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here