fbpx

Lucky Lips med forsmak på nytt album

Det har i løpet av det siste året utmerket seg en hel bunke med solide kvinnelige vokalister, artister, låtskrivere og band innen country og americanasjangeren i Norge. Uten å ta hele regla her så tror jeg at jeg nesten ville ha brukt opp alle fingrene om jeg skulle telle opp. Jentene viser vei og gutta hangler etter, og det er vel slik det skal være?

Lucky Lips med Malin Pettersen i spissen, er definitivt en av de jentene og et av de bandene som viser vei. Selv om det utenom Malin ellers bare er mannfolk i bandet, så er det selvsagt umulig å komme utenom Lucky Lips når vi oppsummerer framveksten av kvinnelige innslag på country- og americanascenen de siste årene. For øvrig i bandet spiller Even Krogh (banjo), Stian Sveen (guitar, vocals), Erlend Støylen Hølland (doublebass, vocals) og Pål Emil Berg (percussion).

Bandet har levert solide saker over mange år og er av mange regnet som et av Norges aller beste bluegrassband. Deres forrige album, Mountain Dust, kom i 2012, og fikk strålende anmeldelser da den kom. Malin Pettersen og bandet har imidlertid utviklet seg mye siden den gang. Sammen med ny produsent, Marcus Forsgren, har de klart å videreutvikle og utvide lyden av Lucky Lips i nye retninger. Basert på første låten som er sluppet, ser bandet ut til å ha noe virkelig stort på gang senere i år.

Første smakebiten fra deres kommende album, som finner veien til platehyllene en gang til høsten, heter “Through Everything” og ble tilgjengelig den 16.mai.  For gamle fans vil det nok merkes veldig tydelig at det er gjort en del endringer og visereutvikling av Lucky Lips sounden. Men, ingen grunn til å fortvile, “Through Everything” er en strålende låt som skrur forventningene våre høyt i taket med tanke på resten av albumet. Vi gleder oss og kommer tilbake med ordentlig omtale av hele plata til høsten.

I kveld spiller Lucky Lips på Mono i forbindelse med stedets 15-års jubileum. Det bør være unødvendig å si at det er her du skal være i kveld hvis du vil oppleve litt ordentlig livemusikk i Oslo i dag. Sjekk ut FB-eventen her – Lucky Lips på Mono 2.juni

 

Siste artikler

Lest dette?