Video: Asbjørn Ribe – Blomstre sent

Asbjørn Ribe ga ut platen En glad mann i oktober i fjor. Selveste Ronnie MAG Larsen har laget en av sine 2-4 årlige musikkvideoer, og sammen med videofotograf Tor Orset har “Blomstre sent” blitt en tankefull liten video som kler teksten i låten.

I oktober skrev vi dette om En glad mann og låten “Blomstre sent”:

Om vi trekker frem Finn Kalviks debut igjen, så er en av mine favoritter på platen «Blomstre sent», der Ribe går i dybden på seg selv i ekte «Finne meg sjæl»-vis, og foretar en form for selvransakelse som ikke nødvendigvis gir noe konkret svar, men gjerne gir flere spørsmål enn svar. Vi har vel alle vært der…

Forrige artikkelVideo: Joey Kneiser – The Good Ones
Neste artikkelStovepipe Stover – Love in the Time of Satanic Panic Ch.1. (EP)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here