Videopremiere: Hakan Markussen – Guys Like You And Me

En av mine favorittplater i år er det lenge etterlengtede albumet The Track fra Hakan Markussen. Singelen “Guys Like You And Me” ble sluppet for et par uker siden, og nå er musikkvideoen klar.

Videoen er regissert og redigert av Ronnie MAG Larsen, og filmet av Tor Orset.

Vi anmeldte The Track i mars, og dette er video nummer to fra platen. Første video var “Where I Usually Go“, også regissert og redigert (og i stor grad filmet) av Ronnie MAG Larsen.

Hakan Markussen – “Guys Like You And Me”.

Forrige artikkelFuturebirds – Baba Yaga
Neste artikkelBonnie Whitmore – There I Go Again
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here