fbpx

Fredagsvideo: David Ramirez – Harder To Lie

david ramirez

David Ramirez er et navn som virkelig ble lagt merke til med sitt forrige album Apologies i fra 2012. Nå er han ute med sitt nye album Fables, et album som ikke er tilgjengelig på strømmetjenester foreløpig, noe som betyr at man må ut å handle litt, og det kan jeg love dere at er det verdt. Ramirez befinner seg i et klassisk singer-songwriter landskap med melankolien i førersetet, og med sine elegante melodier og ærlige tekster blir det garantert mye oppmerksomhet rundt han framover.

Da jeg oppdaget denne videoen av albumets førstesingle, “Harder To Lie”, gjort langt oppi Skaftafell på sagaøya Island, var det klin umulig å ikke falle for den nakne og naturlige versjonen. God helg!

[youtube]https://youtu.be/MP3JF5exSOI[/youtube]

 

Siste artikler

Lest dette?