david ramirez

David Ramirez er et navn som virkelig ble lagt merke til med sitt forrige album Apologies i fra 2012. Nå er han ute med sitt nye album Fables, et album som ikke er tilgjengelig på strømmetjenester foreløpig, noe som betyr at man må ut å handle litt, og det kan jeg love dere at er det verdt. Ramirez befinner seg i et klassisk singer-songwriter landskap med melankolien i førersetet, og med sine elegante melodier og ærlige tekster blir det garantert mye oppmerksomhet rundt han framover.

Da jeg oppdaget denne videoen av albumets førstesingle, «Harder To Lie», gjort langt oppi Skaftafell på sagaøya Island, var det klin umulig å ikke falle for den nakne og naturlige versjonen. God helg!

[youtube]https://youtu.be/MP3JF5exSOI[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelPå veien med The Rainmakers – 21. juni
Neste artikkelEddie’s Jukebox – Hey Joe
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here