Det glitrende Florida-bandet Have Gun, Will Travel ga nylig ut den utmerkede platen «Mergers and Aquisitions», som min gode venn Jan anmeldte på No Deal Music denne uken.

Nå er den første videoen deres klar, der de også har med Micah Schnabel fra bloggfavoritter Two Cow Garage.

God fredag! Kos dere med «Thirteen Miles To Empty» – der vi får høre (og se) litt om hvordan livet arter seg for et band ute på landeveien…

[vimeo clip_id=»31986864″ width=»670″ height=»400″]

SHARE
Forrige artikkelPoor Edward – Time Is Gonna Change You
Neste artikkelThis One’s For Him: A Tribute To Guy Clark
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here