Førstkommende onsdag, nærmere bestemt onsdag 4. mai får Norge besøk av en skikkelig godbit fra Austin, Texas. Da kommer nemlig David Ramirez hit til landet for aller første gang, og stedet er Buckleys, Oslo.

David Ramirez er en slik artist som betegnes som «up and coming»., selv om han har holdt det gående noen år. David Ramirez er en meget dreven liveartist. Han gjør flere hundre konserter i året, og gjorde et aldri så lite gjennombrudd med albumet Fables i fjor. Et album som førte han inn på Billboardlista, og nå ut i verden. Ramirez kan plasseres i samme gate som Jason Isbell og Ryan Adams når han er på sitt beste.

David Ramirez er en singer/songwriter av den gode gamle sorten, en storyteller av rang. Det låter nært, personlig og dønn ærlig av det han leverer. Låtene hans kommer rett fra levra, via hjertet, rett ut, og treffer deg der du kjenner det som mest. Musikken og stemmen hans går rett hjem hos både countryfolket og rockerne. New York Times beskrev en gang stemmen hans som full av «Haggard loneliness». Det er også verdt å nevne, at en kar som Jason Isbell har valgt å ta med seg Ramirez som oppvarmer ved flere anledninger.

Vi gleder oss veldig til å få oppleve Ramirez på en slik liten og intim klubbscene som Buckleys er. Her er det bare å løpe og kjøpe billett, mens de ennå er å oppdrive. Etter konserten i Oslo, reiser han videre til Sverige, før han dukker opp igjen i Trondheim, 9 mai.
Vi ses på Buckleys.

SHARE
Forrige artikkelBrad Armstrong – Empire
Neste artikkelFredagsvideo: Jason Isbell – Alabama Pines
Rune Torsteinsen, odøling -67 modell. Har en bakgrunn som dj fra åra rundt 1990 på ei lokal bule hvor blues, sørstatsrock og pubrock sto høyt i kurs. Men selv om bula gikk dukken, så beholdt jeg interessen for musikk. I dag spiller jeg fortsatt gammel Lynyrd Skynyrd og Little Feat. Lone Justice og Maria McKee vil jeg alltid ha med meg. Det samme gjelder for Son Volt og Jason Isbell. Min største hobby og tidstyv er nok jakten på nye og ukjente artister. PS. Jeg liker både country & western.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here