TomRussell

Tom Russell er ikke en mann som er redd for store prosjekter. Denne våren har han gitt ut et dobbeltalbum, et album der han lager en musikalsk reise av sin svigerinnes liv ute på prærien. The Rose of Roscrae er navnet på prosjektet som Russell har jobbet med gjennom mange år. I denne lille minidokumentaren får du et lite innblikk i Tom Russells verden, og noen smakebiter på hva du finner på albumet.

Ha en fin fredag.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uD3-kQqyi5I[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelMorton Valence – Another Country
Neste artikkelThe Rainmakers varsler kraftige byger i sommer
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here