For de av oss som samler bootlegs, så er nok Bob Dylans Supper Club-konserter noe av det beste som finnes. Nå skal et norsk publikum endelig få oppleve Dylan på en intim scene i Norge, der han over tre kvelder vil innta Oslo Konserthus med sitt band 1-3 oktober. Det er plass til ca 1500 publikummere i Store Sal i konserthuset, og det er vel ikke vanskelig å anta at det blir rift om billettene som legges ut førstkommende mandag.

Vi kan vel ikke forvente en like sterk opplevelse som i Experiment Ensam, men dnne konsertserien er nok det nærmeste vi kan komme… Sjekk Facebookevent.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yz_YqEPZW2g[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelJosh Brooks – Tall Tales
Neste artikkelJohn Moreland – High On Tulsa Heat
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here