fbpx

Ingerlise Størksen er ute med ny single – I Killed Your Horse

Ingerlise Størksen er kjent som 1/3 av gruppen Ephemera, som ga ut den ene kremplaten etter den andre, sanket Spellemannpriser – og ble allemannseie med låten “Girls Keep Secrets In The Strangest Ways” i 2002. For ti år siden gikk de hver til sitt for å prioritere jobb og familie. I ettertid har Christine Sandtorv vært den eneste fra gruppen som har gitt ut egen musikk – men nå er Ingerlise Størksen klar med sin første single. Og vi kan by på eksklusiv video.

Platen kommer til sommeren, og singelen som slippes i dag har fått tittelen “I Killed Your Horse”. For countrypurister der ute som jeg vet unngår popmusikk til vanlig, så er dette godt innafor, hun synger både om hester og cowboyer.

I fjor sommer var vi så heldige å få besøk av Ingerlise på Backyard Barbeque Festival, hvor hun spilte et sett på Dust of Daylight Live-scenen der de nye låtene for første gang ble fremført for et publikum. Det var hennes første festivalopptreden på 10 år, og hun leverte et sett som var rett ut sagt nydelig.

Vi deler idag videoen fra konserten der hun fremfører en akustisk versjon av “I Killed Your Horse”.

Singelen er tilgjengelig på alle de digitale stedene; WIMP, Spotify, iTunes og Amazon. Besøk Ingerlise på nett.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=085tjPGkvNU[/youtube]

 

Siste artikler

Lest dette?