Ingerlise Størksen er kjent som 1/3 av gruppen Ephemera, som ga ut den ene kremplaten etter den andre, sanket Spellemannpriser – og ble allemannseie med låten «Girls Keep Secrets In The Strangest Ways» i 2002. For ti år siden gikk de hver til sitt for å prioritere jobb og familie. I ettertid har Christine Sandtorv vært den eneste fra gruppen som har gitt ut egen musikk – men nå er Ingerlise Størksen klar med sin første single. Og vi kan by på eksklusiv video.

Platen kommer til sommeren, og singelen som slippes i dag har fått tittelen «I Killed Your Horse». For countrypurister der ute som jeg vet unngår popmusikk til vanlig, så er dette godt innafor, hun synger både om hester og cowboyer.

I fjor sommer var vi så heldige å få besøk av Ingerlise på Backyard Barbeque Festival, hvor hun spilte et sett på Dust of Daylight Live-scenen der de nye låtene for første gang ble fremført for et publikum. Det var hennes første festivalopptreden på 10 år, og hun leverte et sett som var rett ut sagt nydelig.

Vi deler idag videoen fra konserten der hun fremfører en akustisk versjon av «I Killed Your Horse».

Singelen er tilgjengelig på alle de digitale stedene; WIMP, Spotify, iTunes og Amazon. Besøk Ingerlise på nett.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=085tjPGkvNU[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelDrew Holcomb and The Neighbors – Medicine
Neste artikkelFredagsvideo: Andrew Combs – Nothing To Lose
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here