Alexander Lindbäcks julesingle Santa Is Real har blitt tatt godt imot, og har mottatt enormt gode kritikker overalt hvor kritikere har funnet tid til å låne et øre til låten.

Vi har vært så heldige (les: plagsomt masete) at vi har fått lov til å ha verdenspremiere på musikkvideoen til låten. Så sett deg godt til rette, og la Alexander Lindbäck fortelle deg den temmelig triste historien om hvordan han havnet i fengsel i julen…

Singelen (som er utgitt i et megt begrenset opplag på rød vinyl) kjøper du på Big Dipper eller Tigerbutikken.

Forrige artikkelÅrets beste plater 2014 – Rune Letrud
Neste artikkelTop 50 Albums of 2014 – Jan Eiesland
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here