Ryan Adams - Gimme Something Good

9. september gir Ryan Adams ut sin nye plate, som effektivt har fått navnet Ryan Adams. De siste ukene har aktiviteten vært høy i Ryans del av musikkverden, og han har gitt ut et knippe 7″ på PaxAm som på sedvanlig vis har solgt som iskrem i Norge sommeren 2014. Det er første gang en fysisk vinylsingle har toppet Amazons bestselgerliste.

Som en forsmak på den nye platen har han sluppet videoen til singelen «Gimme Something Good». Heftige greier med spøkelseshus og selveste Elvira!

I motsetning til comebackplaten Ashes and Fire, så møter vi her en mye mer rocka Ryan Adams, som sammen med produsent Glyn Johs og keyboardist Benmont Tench har laget en plate som er mer i retning av Stones, Tom Petty og sein Whiskeytown.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=802vbfZe9io[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Robbie Fulks
Neste artikkelLucero – Live From Atlanta
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here