fbpx

…mens vi venter på Ryan Adams

Ryan Adams - Gimme Something Good

9. september gir Ryan Adams ut sin nye plate, som effektivt har fått navnet Ryan Adams. De siste ukene har aktiviteten vært høy i Ryans del av musikkverden, og han har gitt ut et knippe 7″ på PaxAm som på sedvanlig vis har solgt som iskrem i Norge sommeren 2014. Det er første gang en fysisk vinylsingle har toppet Amazons bestselgerliste.

Som en forsmak på den nye platen har han sluppet videoen til singelen “Gimme Something Good”. Heftige greier med spøkelseshus og selveste Elvira!

I motsetning til comebackplaten Ashes and Fire, så møter vi her en mye mer rocka Ryan Adams, som sammen med produsent Glyn Johs og keyboardist Benmont Tench har laget en plate som er mer i retning av Stones, Tom Petty og sein Whiskeytown.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=802vbfZe9io[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?