fbpx

Jack Stillwater – Pulling Me Down

Det er atter en gang krusninger på havet der hvor Jack Stillwater seiler. Deres forrige album, Muddy River, var for min del et av de beste norske albumene fra 2012 og jeg omtalte også albumet på No Deal Music bloggen dengang. Nå er bandet tilbake med første smakebit fra deres neste og kommende album. Singelen “Pulling Me Down” ble utgitt i digitale kanaler den 15.august.

Bandet har fartet litt rundt og lagt ned en del arbeid i flere studioer i Norge og Sverige. Freddy Holm produserer som forrige gang både denne singelen og det kommende albumet. Låten “Pulling Me Down” fortsetter trenden fra forrige album der historiene i all hovedsak omhandlet omstreiferliv, mislykket kjærlighet, drap og svik. Forhåpentligvis vil resten av det nye albumet, som forøvrig ikke har fått en tittel ennå, følge opp singelen og dramatikken i den. Vi gleder oss.

“Pulling Me Down” får du kjøpt digtalt på iTunes og du kan høre den i spilleren under.

[media id=915 width=650 height=20]

Siste artikler

Lest dette?