Justin Townes Earle - Time Shows Fools

Justin Townes Earle slipper albumet Single Mothers 9. september. Vi har ikke fått bekreftet om han har hentet inspirasjon fra redaktør Runes gamle band Alenemorprodusentene, men uansett er første single klar, og ingen artist med respekt for seg selv i dag slipper single uten å slippe video samtidig.

«Time Shows Fools» gir i hvertfall undertegnede håp om at unge Hr. Earle kan klare å få ut det potensialet han er i besittelse av, og som nesten kom helt ut på Harlem River Blues.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VWoJYmDg0WQ[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelRobbie Fulks – Live på Dalepuben, Hundorp – 22.08.2014
Neste artikkelRobbie Fulks – Logen Bar, Bergen – 24.08.2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here