Lindi Ortega

Bergenfest har booket den første skikkelige snopeposen for Americana og countryfolket. Lindi Ortega er bekreftet på Festningen under årets Bergenfest.

Av andre bookinger så er både ZZ Top, Billy Bragg og Robert Plant klare for Bergenfest 2014.

Lindi Ortega besøkte Norge i fjor høst, når hun spilte på The Crossroad Club i Oslo. Oppfølgeren til den magiske Cigarettes & Truckstops kom ut i fjor, og fikk tittelen Tin Star. Platen fikk strålende kritikker fra en samlet musikkpresse. Mer om konserten. Se programmet til Bergenfest.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZG_2rZ4UzN0[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CgWJWHnrzxo[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OanZjkaq-Cc[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelRosanne Cash – The River & The Thread
Neste artikkelBlackie and The Rodeo Kings – South
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here