Fredagsvideo: Leslie Stevens – Teen Bride

Leslie Stevens slapp nylig Sinner, som i min bok blir stående igjen som et av årets beste album. Fra den Jonathan Wilson produserte platen har hun, naturlig nok, plukket den mest fotogene låta – nemlig “Teen Bride”.

Ta turen tilbake til mer uskyldige tider, samtidig som det slettes ikke er hverken uskyldige tider eller et uskyldig tema. Hentet rett fra en gammel VHS, i toppen ligger “Teen Bride”, kos dere!

Forrige artikkelSingel- (og EP) fredag: JP Harris, Signe Marie Rustad, GospelbeacH
Neste artikkelClaudia Scott – Restless Souls
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here