Halden Electric - Always You

Halden Electric ga i fjor ut platen Women, som fikk en velfortjent plass på årlistene til de fleste i redaksjonen. En rasende god plate, med en elektrisk og en akustisk del – og utrolige tekster som falt i smak hos alle som lot seg lokke inn i Halden Electrics verden.

Terje anmeldte platen, og sa blant annet:

Jeg kunne nevnt noe vakkert ved samtlige 20 låter. Et pliktkjøp om du liker god musikk.

I det hele tatt er det mange pakker å åpne på denne plata. Det er en plate som krever mye lytting, men den har også evnen i seg til å vokse. En av de beste norske platene i 2013 er jeg rimelig overbevist om at det er.

Nå er første video fra platen klar, og denne fredagen er det rett og slett Halden Acoustic som får æren av å fremføre ukens fredagsvideo.

Låten som er valgt ut er «Always You», som også kan kjøpes som single på Bandcamp.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s2Wl7sX0D3U[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelBlackie and The Rodeo Kings – South
Neste artikkelBastard Sons of Johnny Cash – New Old Story
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here