Fredagsvideo: Austin Lucas – Alone in Memphis

Vår gode venn Austin Lucas lanserte sin nye video “Alone in Memphis” denne uken. Den ble naturlig nok sluppet på Kongens bursdag, 8. januar.

Videoen kommer fra fjorårets Stay Reckless, som havnet på årslistene til opptil flere av redaksjonsmedlemmene her på Dust of Daylight.

Austin var også en særdeles velvillig gjest i fjorårets Adventskalender, der han ble stengt inne i Julekulen den 22. desember.

15. februar starter hans Europaturné, med et Showcase i London, før turen går via Nederland, Tyskland, Tsjekkia, Østerrike og tilbake til England via Tyskland. Foreløpig har ingen norske datoer blitt spikret, men vi jobber med saken…

Inntil videre så får vi kose oss med denne videoen, som mildt sagt er forbasket bra!

Ha en fortreffelig fredag.

 

Forrige artikkelJoe Smith & The Going Concern – Good When Y’all Are
Neste artikkelRosanne Cash – The River & The Thread
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here