fbpx

Adventskalender 2013: 8. desember: Neal Hoffmann

8-Neal-Hoffmann

I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

8. desember tilhører Neal Hoffmann.

Singer/Songwriter Neal Hoffmann er mannen bak bandprosjektet Amphibic, og ble forelsket i Norge etter en turné med Ephemera. Han besøkte Backyard Barbeque Festival i Bergen i mai, og presenterte der låten “Half The Universe (is missing)”, som i høst ble gitt bort som en gratislåt i alle digitale kanaler – også på YouTube. Låten er en reaksjon på hendelsen på Utøya, og fokuserer på de som mistet sine kjære.

I januar gjør han en eksklusiv konsert i London sammen med William Hut, og i løpet av vinteren 2014 kommer han til Bergen for å spille litt.

For tiden jobber Hoffmann mot en ny plate, og vi vil garantert komme tilbake til denne så snart vi har flere detaljer.

Neal Hoffmann:
“I have always had a soft spot for Bruce. So when Dust of Daylight  asked me, that was the first song I thought about.  Recorded it pretty quickly because of the deadline, but that seems to have worked in its favour.”

Du finner Amphibic på amphibic.co.uk, på Facebook og på  Bandcamp. Vår omtale av “Half The Universe (is missing)” finner du her, og videoen ligger på YouTube.

Neal har rett og slett spilt inn en julelåt, og vi kan med glede presentere “Santa Claus Is Coming To Town”, med Neal Hoffmann (som spiller alle instrumenter, og har mikset låten):

[media id=884 width=650 height=20]

Siste artikler

Lest dette?