8-Neal-Hoffmann

I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

8. desember tilhører Neal Hoffmann.

Singer/Songwriter Neal Hoffmann er mannen bak bandprosjektet Amphibic, og ble forelsket i Norge etter en turné med Ephemera. Han besøkte Backyard Barbeque Festival i Bergen i mai, og presenterte der låten «Half The Universe (is missing)», som i høst ble gitt bort som en gratislåt i alle digitale kanaler – også på YouTube. Låten er en reaksjon på hendelsen på Utøya, og fokuserer på de som mistet sine kjære.

I januar gjør han en eksklusiv konsert i London sammen med William Hut, og i løpet av vinteren 2014 kommer han til Bergen for å spille litt.

For tiden jobber Hoffmann mot en ny plate, og vi vil garantert komme tilbake til denne så snart vi har flere detaljer.

Neal Hoffmann:
«I have always had a soft spot for Bruce. So when Dust of Daylight  asked me, that was the first song I thought about.  Recorded it pretty quickly because of the deadline, but that seems to have worked in its favour.»

Du finner Amphibic på amphibic.co.uk, på Facebook og på  Bandcamp. Vår omtale av «Half The Universe (is missing)» finner du her, og videoen ligger på YouTube.

Neal har rett og slett spilt inn en julelåt, og vi kan med glede presentere «Santa Claus Is Coming To Town», med Neal Hoffmann (som spiller alle instrumenter, og har mikset låten):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelAdventskalender 2013: 7. desember: Robert Smith-Hald
Neste artikkelAdventskalender 2013: 9. desember: Ingunn Ringvold
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here