fbpx

Adventskalender 2013: 16. desember: Alexander Lindbäck

I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

16. desember tilhører Alexander Lindbäck.

Alexander Lindbäck er frontfigur i et av våre norske favorittband, Seven Doors Hotel som er ute med et rykende ferskt, og ikke minst et meget bra, nytt album i disse førjulstider. Omtale av albumet, The Arcade, finner du her og masse andre Seven Doors Hotel relaterte artikler finner du også på bloggen. (#sevendoorshotel) Vi anbefaler at du følger Lindbäck og Seven Doors Hotel på Twitter og Facebook, slik at du er orientert om når bandet kommer til en scene nær deg.

Fram mot jul har vi kun en konsert igjen med Seven Doors Hotel, men fra siste helga i januar er vi i full gang med spillejobber igjen, og vi kommer blant annet til både Bergen og Finnmark før sommerfestivalene setter inn. Listen under er de som er klare, men flere datoer kommer:

19.12 Union Scene – Drammen

25-27.01 Country & Roots Cruise, Color Magic – Oslo
31.01 Madam Felle, Bergen
06.02 Martins. Lillestrøm
09.02 Last Train, OSlo
28.02 Nordpol Kro, Vardø
01.03 Luni Tjuns, Kirkenes
14.03 City Scene, Alta
15.03 Alibiet, Lakselv
26.06 Senjafestivalen, Gryllefjord

Rett over nyttår kommer det også ny plate med powerpopbandet American Suitcase hvor jeg spiller trommer.

Den artisten jeg har hørt mest på de siste årene er trolig Nick Lowe. Musikken han har gitt ut de siste årene passer egentlig skremmende godt til jula. Britisk crooning av høy klasse! Og i år har han til og med sluppet en juleplate. Kan det bli bedre?

Så da er det i år to julegaver som gjelder: Seven Doors Hotel – The Arcade og Nick Lowe – Quality Street. Begge på vinyl.

Personlig ønsker jeg meg grått hår til jul.

[youtube_video]http://youtu.be/oiSf083QM_U[/youtube_video]

 

Siste artikler

Lest dette?