Ny video fra Unnveig Aas. Support for Otis Gibbs i mai

Unnveig Aas slapp platen Old Soul til samstemt, stormende jubel tidligere i vinter,  og nå er hun aktuell med ny musikkvideo. Der hevder hun hardnakket at “Things Will Be Better”. Det er ikke annet å gjøre enn å sjekke ut videoen for å finne ut om hun er inne på noe akkurat der…

Det vi VET kommer til å bli bra, er fredag 26. mai. Da spiller nemlig Unnveig på Skarnes, som oppvarmer for Otis Gibbs på Rune Torsteinsens hagefest. Det er billetter igjen, ta kontakt med live@musikkbloggen.no for info. Otis spiller også på LY i Oslo 30. mai, der vil det være billetter i døra. Mer info finner du her.

Forrige artikkelAndrew Combs i Oslo
Neste artikkelTorsdagsvideo: Cooley, Hood & Isbell – Outfit
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here