Torsdagsvideo: Cooley, Hood & Isbell – Outfit

Ukens nominasjonsshow fra Americana Music Association kunne by på et musikalsk høydepunkt jeg har spilt om og om og om igjen… Jasons stemme, Pattersons koring som sitter etter litt fumling og Cooley monumentale gitarsolo…

Og som Kenneth Pattengale sa etterpå «Y’all should start a band together I think…».

Drømmen må være en akustisk trio-turné. Dust of Daylight Live står klare til å booke, så kom igjen!

Her er de tre gamle bandkompisene og Jasons låt “Outfit”…

 

Forrige artikkelNy video fra Unnveig Aas. Support for Otis Gibbs i mai
Neste artikkelTrond Svendsen – Palomino Motel
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here