Dust of Daylight Live har booket Otis Gibbs til en rundreise i Norge i mai. Vår gode venn fra Wannamaker, Indiana tar endelig turen over dammen, etter flere års pause fra omfattende turnévirksomhet – i hovedsak pga. radioshowet “Country Built” som han har kjørt på Pandora med over en million abonnenter.

I vinter kom platen Mount Renraw ut, til strålende mottagelse – også her på Dust of Daylight.

Vi har vel ikke akkurat lagt skjul på at Otis er en artist vi setter stor pris på, og ikke minst har jobbet med å få tilbake til Norge, så det er med stor glede vi kan by på denne lille Norgesturnéen, som vil besøke Skarnes, Odda, Bergen, Trondheim og Oslo.

Turnélisten ser ut som følger:

26. mai – Skarnes, Dust of Daylight Live – Hagekonsert. Info: live@musikkbloggen.no

27. mai – Odda, Odda Blueslag – Iris Scene. Facebookevent.

28. mai – Bergen, Dust of Daylight Live – Huskonsert.

29. mai – Trondheim, Moskus Scene. Billetter

30. mai – Oslo, LY på GrünerløkkaBilletter i døra. Facebookevent.

Vi kommer tilbake med billettinfo når salget starter og Facebookeventer er klare.

Det jeg KAN anbefale, er å bli medlem av Dust of Daylight Lives nyhetsbrev. Der vil du få tilbud om billetter til DoD Lives egne konserter, før de legges ut på eventer og på Facebook.

Alle våre huskonserter i Bergen var utsolgt i 2016, så det gjelder å være rask når plassene legges ut for salg.

Forrige artikkelLyden av et godt hjerte
Neste artikkelHurray For The Riff Raff – The Navigator
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here