fbpx
Forsiden Alle poster Americana Fredagsvideo: Shonna Tucker & Eye Candy – Since Jimmy Came

Fredagsvideo: Shonna Tucker & Eye Candy – Since Jimmy Came

shonnnatucker_sidephoto

Da Drive-By Truckers ga ut Go Go Boots satt jeg og diskuterte platen med medredaktør Jan, og vi var skjønt enige om at vi ønsket oss en soloplate fra Shonna Tucker. Det har vi nå fått. Og den kan du etter planen lese mer om i neste uke. For Shonna Tucker & Eye Candy er plateklare, og et naturlig valg som ukens fredagsvideo.

Vi hadde ikke forestilt oss at Shonna overraskende nok skulle slutte i Truckers, etter å ha jaktet ned bandmedlem nummer to i rekken. Hun var jo gift med Jason Isbell mens de begge spilte i Truckers, og så begynte ryktene å gå om at hun hadde fått kloa i John Neff. En stund etter at Shonna sluttet, så sa også Neff opp jobben i Verdens Beste Rockeband – via Facebook.

Prosessen har gjort at Shonna (Og Neff) har fått ufortjent mye dritt slengt etter seg på fanforum og diverse DBT-sider på Facebook. Life goes on, og som vi ser av karrieren til Jason Isbell, så gikk han fra Truckers på riktig tidspunkt.

Det kan det også virke som om Shonna har gjort, men det kommer vi altså tilbake til.

Her er singelen “Since Jimmy Came”. Ha en fortreffelig fredag!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55nw-oeObPs[/youtube]

Forrige artikkelVideo: Jens Andersson Band – Bara för pengarnas skull
Neste artikkelJimmer – The Would-Be Plans
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here