Shonna Tucker & Eye Candy

Twang Nation gjorde meg oppmerksom på at Shonna Tucker omsider har satt opp en endelig og offisiell Facebookside for sitt nye band “Eye Candy” – etter å ha levd et omflakkende Facebookliv med et uttall artistsider som har gjort det nesten umulig å følge med på hva hun har gjort det siste året.

Nå satser vi på at den nye Facebooksiden gjør det litt enklere å henge med i svingene. Shonna har som kjent dannet bandet Eye Candy, og de har spilt en del jobber allerede. Settlisten består av Shonnas låter, og det hele minner meg foreløpig litt om eksmann Jason Isbells første plate og første solokonserter. Noen kanonlåter, og en del fyllmateriale.

Som kjent så var alt Isbell trengte litt tid til å bygge opp låtmaterialet sitt, og sett ut fra de låtene Shonna har presentert med Truckers, og et par av de som leveres pr. video i denne saken – så er potensialet absolutt til stede.

Bandet består, foruten Shonna på bass, av kjæresten John Neff – som uventet sluttet i Drive-By Truckers via Facebookstatusen sin et par dager før en stor spillejobb, Clay Leverett – fra blant annet Clay Leverett & The Chasers på trommer, Neil Golden – som har spilt i et uttall grungeband i Athens på keyboard og den eminente Bo Bedingfield fra The Wydelles på gitar og vokal. Bedingfield skriver jo bedre låter enn Shonna, så vi kan håpe på at han bidrar til å løfte henne et nivå høyere.

For veldig spesielt interesserte, så ligger Bootleggene fra de to showene videoene under kommer fra på Southern Shelter. Shonnas webside er fortsatt tom, men lover en plate i løpet av 2013. Og for de VIRKELIG spesielt interesserte, så består John Neffs YouTube-kanal av en akustisk video med Shonna – og resten eselvideoer…

Og her er en bunke videoer fra et par konserter, som gir et visst inntrykk av hvordan Eye Candy låter.

“Hat In The Studio”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Ypv_Z5EpymI[/youtube_video]

“Strawberry Wine”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=-S61kuzyXxE[/youtube_video]

“All The Way”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=pfdEIPxq1yE[/youtube_video]

“Jealousy”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=ftcATiH1Ekg[/youtube_video]

“A Tell All”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=H7UMdJKDJuw[/youtube_video]

Eye Candy med Clay Leverett på vokal; “Miss You” (Stones cover):
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=DjvFLJHY61k[/youtube_video]

Forrige artikkelThe Walkabouts – Berlin
Neste artikkelTownes van Zandt – Sunshine Boy: The Unheard Studio Sessions and Demos 1971 – 1972
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here