Video: Jens Andersson Band – Bara för pengarnas skull

Vår gamle venn Jens Andersson er aktuell med ny video. Jens Andersson Band har vært særdeles aktive det siste året, og har besøkt en rekke festivaler i løpet av sommeren. Nå har de laget video til låten “Bara för pengarnas skull”, regissert av Mikal Hovland.

Den elegange sort/hvitt videoen matcher Anderssons lydbilde perfekt, og settingen gir oss et inntrykk av 20-30-tallet, som også matcher Anderssons gjennomførte sceneantrekk. Når man legger til en lekker kameraføring og det faktum at det hele er én sammenhengende tagning, så er resultatet en direkte imponerende video som man får lyst til å se igjen og igjen…

Se også videoen fra vår Backyard Barbeque Festival, der Jens Andersson blant annet spilte “Springa Ut”:

Forrige artikkelVideo: egil olsen – find a way
Neste artikkelFredagsvideo: Shonna Tucker & Eye Candy – Since Jimmy Came
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here