fbpx
Forsiden Alle poster Svensk Fredagsvideo: Jens Andersson Band – Springa Ut

Fredagsvideo: Jens Andersson Band – Springa Ut

 

Årets beste overraskelse på Backyard Barbeque Festival 2012 var uten tvil settet til Jens Andersson Band.

Jens Andersson er en up and coming visesanger fra Göteborg som har allsidig musikalsk bakgrunn. Han har både vært gatesanger i Spania og spilt hardrock i Bergen. Og jeg garanterer at dette er en mann vi vil høre mere fra, både her på Musikkbloggen og ellers.

Jens Andersson Band avsluttet settet sitt med “Springa Ut” til vill ekstase blant publikum. Mye takket være Jens og bandets enorme sjarm, to fantastiske jenter på kor, cello og perkusjon og en trommis som vel strengt tatt spilte fletta av alle denne kvelden.

Enjoy – og god fredag

 

Forrige artikkelHaroula Rose – So Easy (EP)
Neste artikkelLørdagsvideo: Jens Andersson Band – Sommar i Bohuslän
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here