Lørdagsvideo: Jens Andersson Band – Sommar i Bohuslän

For de som likte gårsdagens video fra Jens Andersson Band, så kommer det idag en liten bonus-helgevideo. Det var vel neppe alle som fikk med seg denne når den ble postet på bloggens Facebookside for noen uker siden, uansett tåler den trygt å deles igjen.

Dette er den offisielle videoen til singelen “Sommar i Bohuslän”.

Singelen kan kjøpes på CDBaby, iTunes eller høres på Spotify

Forrige artikkelFredagsvideo: Jens Andersson Band – Springa Ut
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Shake Your Sugar
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here