fbpx

Video: egil olsen – find a way

Vår venn fra Ørsta, singer/songwriter Egil Olsen (33), er tilbake med en flett ny video i anledning helgens Halloween-feiring. Låten heter “find a way” og, videoen er innspilt i en skog. En mørk skog, i følge ryktene.

Selv har jeg ikke sett  videoen , da jeg synes grøss og gru er dritskummelt, men alle jeg har snakket med som har sett videoen (dvs. Ronnie MAG Larsen) skryter veldig og sier den er helt fantastisk. Og Ronnie vet hva han snakker om når det gjelder video! Han har tross alt laget denne, denne, dennedenne og ikke minst denne (og mange mange flere). Men “find a way” er det altså Egil Olsen som har laget selv.

Jeg har derimot hørt på låten på YouTube, med øynene lukket. Og det er umiskjennelig Egil Olsen. Herlig, spretten melodi og en flott tekst om å lete etter den rette veien ut av skogen. Jeg velger å anse skogen som en metafor for kronglete øyeblikk i livet… det er dessuten en del elektroniske lyder vi ikke nødvendigvis har vært vant til fra Olsens side, men som garantert vil slå an hos så vel ungdommen som elektrikere og feinscmeckere innen elektrifisert musikk. (Det er veldig lite altså, så ingen skal føle at det er skummelt å høre på låten)

Låten kommer også ut som single i neste uke, følg med på www.egilolsen.com for å få kloa på den (vinylutgave er lovet!)

SÅ – hvis du ikke er like lettskremt som meg – klikk på Play og se Egil Olsen som varulv…  Dust of Daylight fraskriver seg ALT ansvar for tapt nattesøvn som følge av å ha sett denne videoen. Du klikker play helt og holdent på eget ansvar!

Unge Hr. Olsen er forøvrig på vei til et sted nær DEG for å spille helt og aldeles live – både hvis du bor i Japan, og hvis du bor i Norge. Turnélisten ser du rett under her…

EGIL OLSEN GOES TO NORWAY TOO
oct. 25 – grimstad – apotekergaarden
oct. 31 – volda – rokken
nov. 01 – langevåg – sula kulturlag (kølbua)
nov. 27 – ørsta – ørsta kulturhus
nov. 28 – bergen – kvarteret
nov. 29 – austevoll – kulturbakeriet
des. 08 – oslo – parkteatret

Siste artikler

Lest dette?