EgilOlsen-FindAWay

Vår venn fra Ørsta, singer/songwriter Egil Olsen (33), er tilbake med en flett ny video i anledning helgens Halloween-feiring. Låten heter «find a way» og, videoen er innspilt i en skog. En mørk skog, i følge ryktene.

Selv har jeg ikke sett  videoen , da jeg synes grøss og gru er dritskummelt,  men alle jeg har snakket med som har sett videoen (dvs. Ronnie MAG Larsen) skryter veldig og sier den er helt fantastisk. Og Ronnie vet hva han snakker om når det gjelder video! Han har tross alt laget denne, denne, dennedenne og ikke minst denne (og mange mange flere). Men «find a way» er det altså Egil Olsen som har laget selv.

Jeg har derimot hørt på låten på YouTube, med øynene lukket. Og det er umiskjennelig Egil Olsen. Herlig, spretten melodi og en flott tekst om å lete etter den rette veien ut av skogen. Jeg velger å anse skogen som en metafor for kronglete øyeblikk i livet… det er dessuten en del elektroniske lyder vi ikke nødvendigvis har vært vant til fra Olsens side, men som garantert vil slå an hos så vel ungdommen som elektrikere og feinscmeckere innen elektrifisert musikk. (Det er veldig lite altså, så ingen skal føle at det er skummelt å høre på låten)

Låten kommer også ut som single i neste uke, følg med på www.egilolsen.com for å få kloa på den (vinylutgave er lovet!)

SÅ – hvis du ikke er like lettskremt som meg – klikk på Play og se Egil Olsen som varulv…  Dust of Daylight fraskriver seg ALT ansvar for tapt nattesøvn som følge av å ha sett denne videoen. Du klikker play helt og holdent på eget ansvar!

Unge Hr. Olsen er forøvrig på vei til et sted nær DEG for å spille helt og aldeles live – både hvis du bor i Japan, og hvis du bor i Norge. Turnélisten ser du rett under her…

EGIL OLSEN GOES TO NORWAY TOO
oct. 25 – grimstad – apotekergaarden
oct. 31 – volda – rokken
nov. 01 – langevåg – sula kulturlag (kølbua)
nov. 27 – ørsta – ørsta kulturhus
nov. 28 – bergen – kvarteret
nov. 29 – austevoll – kulturbakeriet
des. 08 – oslo – parkteatret

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xawz9-yQBZY[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelRichard Lindgren – Driftwood (the 309 sessions)
Neste artikkelVideo: Jens Andersson Band – Bara för pengarnas skull
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here