Neko Case

Den aldeles vidunderlige Neko Case er booket på Rockefeller i november. Datoen er 24. november, og det er vel offisielt møteplikt denne kvelden.

Hennes flett nye plate «The Worse Things Get, The Harder I Fight, The Harder I Fight, The More I Love You» har fått strålende kritikker både hist og her – også i landets hovedstadspresse (som også er grunnen til at platen ikke er omtalt her på bloggen. Vi prioriterer de utgivelsene som hovedstadspressen ikke har fått beskjed om å anmelde).

Den overjordisk nydelige stemmen fra Tacoma, som er datter av Ukrainske immigranter, har forlystet oss i årevis. Både gjennom The New Pornographers, men aller mest gjennom hennes fantastiske soloalbum. Og når hun i november endelig er tilbake i Norge så tror jeg vi kan garantere en festaften på Rockefeller.

Her er «Night Still Comes» fra hennes nye plate:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5N7SWaeaeRA[/youtube]

Les mer på hjemmesidene til Rockefeller

SHARE
Forrige artikkelAnders Bjørnvold – Storkar
Neste artikkelDrew Kennedy – Wide Listener
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here