fbpx

Cold Chisel er igang med stort remaster-prosjekt

For noen dager siden dukket det plutselig opp en ny webside for det fantastiske bandet Cold Chisel, som etter manges mening er det største Australia har produsert på musikkfronten. En offisiell Facebookside fulgte hakk i hæl, og idag kommer da pressemeldingen vi har ventet på.

For en tid tilbake ble det jo meldt at Jimmy Barnes og Chisel var i studio for å jobbe med ferske låter, i forkant av ny plate og en kommende turné.

Men i første omgang fokuserer de på et gigantisk remaster-prosjekt, der alle studio- og liveplatene – som til nå stort sett har vært å få tak i på cd fra australske bruktbutikker, har blitt digitalt remastret og fått en kraftig oppussing på coverfronten.

De har også funnet en 56 sjeldne og/eller uutgitte låter som blir gitt ut digitalt, samt en live studiosession “Live at the Wireless” med 6 låter, og et opptak fra en konsert i St. Leonards Park fra 1978 som også havner på plate for første gang.

Hver cd får også en såkalt Video Bootleg, med til sammen 40 uutgitte video-opptak med bandet.  Plater som “Last Stand” blir også utvidet med låter som ble kuttet på originalene, og alt dette blir tilgjengelig 22. juli.

Noe av dette, som “Live At The Wireless” og “Live in St. Leonards Park” blir kun utgitt digitalt,

Les mye mye mer på www.coldchisel.com – der du også kan forhåndsbestille alle platene.

Siste artikler

Lest dette?