Hver sommer de siste 5 årene har jeg sammen med min søster og svoger arrangert en liten hagefestival i en liten bakhage i Bergen. Godt hjulpet av våre uvurderlige og fantastiske frivillige, så har festivalen som har plass til ca 80 personer vokst fra å være årets eneste spillejobb for et par hobbyband – til å kunne presentere (om jeg skal si det selv) en temmelig imponerende liste over artister. Artistene spiller gratis, og får “betalt” i verdens beste hjemmelagde pølser og så mye de orker å drikke av både hjemmelaget og kjøpt lokalbrygg. I år var vi så heldige å få besøk av selveste Ha Ha Tonka, som levérte et kanonsett uten sidestykke i BBFs historie.

Det var en del i publikum som ikke helt forstod hva som traff dem når det energiske bandet fra Kansas City dro igang festen som første band på scenen, men Ha Ha Tonka skaffet seg effektiv 80 nye fans denne solfylte, varme dagen i Bergen.

Nå kan du se alle låtene de spilte her på Dust of Daylight, deriblant flere som du vil finne på deres kommende plate Lessons. Enjoy, og ha en fortreffelig fredag!

1. St. Nick On The Forth In A Fevor:

2. Lessons:

3. The Past Has Arms:

4. Made Example Of:

5. Dead To The World:

6. Hangman:

7. Rewrite Our Lives

9. Usual Suspects:

Forrige artikkelStephen Simmons – Hearsay
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Something Comes Through
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here