fbpx

Carrie Rodriguez til Norge i september

 

Pål Hilmar var meget entusiastisk i møte med Carrie Rodriguez fjerde plate, når Give Me All You Got kom ut i februar i år. Og nå er hun klar for Norgesturné. Carrie har med seg gitarist Luke Jacobs på turen. Våre gode venner i Rootsy arrangerer turnéen, som dekker både Sverige og Norge på kryss, tvers og langs i løpet av hele september.

Carrie har lenge samarbeidet med Chip Taylor, men har også spilt med bloggfavoritter som Alejandro Escovedo og Bill Frisell, og er en ettertrakte stemme som selveste Lucinda Williams har omtalt som “a unique voice in music”.

Carrie starter Norgesdelen av turnéen i Trondheim, før hun tar turen sørover og ender opp i Halden. Dust of Daylight har som kjent et avdelingskontor i Gudbrandsdalen, der redaktør Rune vokste opp, og Terje fortsatt holder fortet.

Og nå kan Dust of Daylight Live i samarbeid med Dale-Gudbrands Gard stolt presentere Carrie på Hundorp, der den nyoppussede Dale-Gudbrands Gard tar imot Carrie Rodriguez og Luke Jacobs i historiske omgivelser.

Turnéliste;

21. Trondheim, Moskus.
22. TBA
23. Hundorp, Dale-Gudbrands Gard – Facebookevent
24. Oslo, Buckleys
25. Halden, Siste Reis

Facebookevent for turnéen.

El Salvador:

She Ain’t Me:

Seven Angels On A Bicycle:

Steal Your Love:

 

 

Siste artikler

Lest dette?