Pål Hilmar var meget entusiastisk i møte med Carrie Rodriguez fjerde plate, når Give Me All You Got kom ut i februar i år. Og nå er hun klar for Norgesturné. Carrie har med seg gitarist Luke Jacobs på turen. Våre gode venner i Rootsy arrangerer turnéen, som dekker både Sverige og Norge på kryss, tvers og langs i løpet av hele september.

Carrie har lenge samarbeidet med Chip Taylor, men har også spilt med bloggfavoritter som Alejandro Escovedo og Bill Frisell, og er en ettertrakte stemme som selveste Lucinda Williams har omtalt som «a unique voice in music».

Carrie starter Norgesdelen av turnéen i Trondheim, før hun tar turen sørover og ender opp i Halden. Dust of Daylight har som kjent et avdelingskontor i Gudbrandsdalen, der redaktør Rune vokste opp, og Terje fortsatt holder fortet.

Og nå kan Dust of Daylight Live i samarbeid med Dale-Gudbrands Gard stolt presentere Carrie på Hundorp, der den nyoppussede Dale-Gudbrands Gard tar imot Carrie Rodriguez og Luke Jacobs i historiske omgivelser.

Turnéliste;

21. Trondheim, Moskus.
22. TBA
23. Hundorp, Dale-Gudbrands Gard – Facebookevent
24. Oslo, Buckleys
25. Halden, Siste Reis

Facebookevent for turnéen.

El Salvador:

She Ain’t Me:

Seven Angels On A Bicycle:

Steal Your Love:

 

 

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste August 2013
Neste artikkelPatrick Sweany – Close To The Floor
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here