Fredagsvideo: Jon Latham – Last in Line

Vår kjære venn Jon Latham ble nylig invitert til å spille på smått legendariske Music City Roots. En liten forkjølelse stoppet ikke Jon fra å gi alt på scenen sammen med bandet sitt. Selv om vi hører han sliter litt med stemmen så gir de oss en gnistrende versjon av “Last in Line” fra det nye (og obligatoriske) albumet Lifers. (snart tilgjengelig på vinyl).

Uansett – det er fredag, kos dere med “Last in Line” fra Music City Roots.

Forrige artikkelNashville Happenings: Americanafest Edition
Neste artikkelTom Petty 1950-2017
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here