Fredagsvideo: John Moreland – Nobody Gives A Damn About Songs Anymore

Det er fredag. Dagen startet alt for tidlig, etter en urolig natt med en liten unge som ikke sov spesielt godt. Når så fruen legger ut en link på Facebook til sin favorittsang i hele verden, og det er verdens mest generiske band – TOTO, så blir ikke dagen så mye bedre.

Derfor er dette min favorittlåt i hele verden. I hvertfall idag, og sikkert noen dager til. Jeg har i hvertfall fredagstacoen å se frem til…

John Moreland  tells it like it is; “Nobody Gives A Damn About Songs Anymore”

Johnmoreland

Forrige artikkelFactories and Alleyways – Canadiana
Neste artikkelSpilleliste Juni 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here