Månedens Iceberg er nok en blodfersk låt fra Howard Iceberg og Pat Tomeks evigvarende studioprosjekt. Hver eneste uke møtes de to i Pat Tomeks studio i Kansas City, hvor de flikker videre på allerede innspilte låter – samt spiller inn rammeverket til de nye låtene Howard har skrevet i løpet av uken.

Månedens låt heter «More Than Friends», og er som nevnt helt ny. Den finnes dermed ikke på noen av Howards utgitte plater. Sannsynligheten er stor for at den gis ut på platen(e) han planlegger å gi ut i løpet av året.

Howard_Face_SmallMore Than Friends»

– From my track sheets, looks like I wrote this in late 2006 and cut basic tracks in early 2007.  It sat around awhile, and then one day I played what I had for Chad Rex,

One of my long-time co-conspirators, (maybe some of you have seen him—he played Oslo 2-3 years ago.),   Chad took the song home, and added acoustic and electric guitars, celeste, and harmony vocals.  We mixed in mid-2008 but it hasn’t been out up to now.  

My lyrics can come from anywhere—someone or something I’ve seen or heard or read about.  But musically, I mostly stick with pretty traditional forms I like—early rock and roll, early country, folk and blues.  I’m not much interested in the latest thing.  This song, I think I had in mind those 60’s girl-group and Phil Spector type songs.

Hør «More Than Friends»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelThe Black Lillies: Alle gode ting er tre
Neste artikkelBendik Brænne – How To Fake It In America
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here