IsraelNashGripka-Live

Bloggfavoritt Israel Nash Gripka tar turen innom Norge på sin europaturné, og foreløpig er han bekreftet på Madam Felle i Bergen torsdag 2. mai.
Kjenner jeg folkene i Rootsy Live rett, så jobbes det vel med jobber på Østlandet i samme tidsperiode.

Med seg på veien har han som vanlig eksklusiv mat for oss samlere. Forrige turné kunne by på en EP i begrenset opplag, og også denne gangen har han med en EP som bare er trykket i 300 eksemplarer.

Du kan høre hele EPen i to dager på websiden til Israel Nash Gripka. Og det synes jeg du bør gjøre, for dette låter aldeles vidunderlig… han høres til tider ut som Neil Young med et sultent Crazy Horse midt i sine glansdager…

Mer info om konserten på Madam Felle 2. mai finner du hos BergenLive.

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=qBGxbTKcW4k[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelJonny Corndawg er død, lenge leve Fritz
Neste artikkelSpilleliste April 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here