Israel Nash Gripka - Rain Plains

 

Israel Nash Gripka har etterhvert etablert seg som en navn å regne med blant de som liker Americana og tilstøtende sjangere. Gjennom flere turnéer i Norge, så har den særdeles hyggelige Gripka sakte men sikkert har bygget seg opp et større og større publikum. Siden forrige plate, den utsøkte Barn Doors & Concrete Floors kom ut i 2011, så har han gitt ut et lite knippe EPer som har båret tydelige tegn om en forestående plate…

Og nå er Rain Plans klar for forhåndsbestilling. Jeg må innrømme at jeg har fått høre hele platen, og kan personlig gå god for både innhold og kvalitet. Gripka har laget en bunnsolid plate som vil treffe hans nåværende publikum hjemme, og som garantert vil fange nye fans!

Du kan forhåndsbestille hos Israel Nash selv, og her må vinylfansen være kjapt ute – for disse pakkene kommer i kun 100 eks. pr stk!

Og i høst kommer Israel tilbake på turné i Norge via Rootsy. Og denne gangen har han med seg band!

Turnéliste:
09. november: Garage, Bergen
10. november: Café Mono, Oslo – Facebookevent
11. november: Siste Reis, Halden
12. november: Dale Gudbrands Gard, Hundorp
13. november: TBA, Trondheim.

En liten forhåndslytt kan vel ikke skade? Her er «Woman At The Well»:

SHARE
Forrige artikkelPatrick Sweany – Close To The Floor
Neste artikkelGuy Clark – My Favorite Picture Of You
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here