Israel Nash Gripka Press1

Endelig! Bergen får sin velfortjente konsert med Israel Nash Gripka, etter at han måtte avlyse den nesten utsolgte konserten på Garage i fjor høst.

Gripka drar i mars og april på Europaturné som oppvarmer for Midlake, og skal spille på Rockefeller i Oslo som support for Midlake den 15 mars.

Men fredag 25. april kommer han til Bergen med eget band, som headliner – og spiller på Garage.

Fjorårets plate Rain Plans ble særdeles godt mottatt her på Dust of Daylight, så depresjonene var enorme når konserten ble avlyst.

Billetter på Billettservice. Mer om konserten på Bergenlive.no

 

SHARE
Forrige artikkelPodcast: Dust of Daylight Podcast #1 – januar 2014
Neste artikkelHard Working Americans – Hard Working Americans
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here