fbpx
Forsiden Alle poster Americana Fredagsvideo: Son Volt – Austin City Limits

Fredagsvideo: Son Volt – Austin City Limits

Son Volt  uken her på Musikkbloggen Dust of Daylight avsluttes med dette konsertopptaket fra Austin City Limits. Honky Tonk ble utgitt i Norge i formiddag, og kommer i USA på tirsdag. Vinylen har release ca. 15. mars.

Når du har hørt Honky Tonk et par ganger, så kan det være deilig å lene seg tilbake og mimre om hvordan man havnet her på dette intense Son Volt-kjøret. Og da er Son Volt v1.0 det eneste stedet å starte.

Ha en fortreffelig fredag! Enjoy.

Forrige artikkelSon Volt – Honky Tonk
Neste artikkelGamle venner spiller fine sanger om igjen
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here