Vår gode venn Otis Gibbs er klar med sin første podcast i serien «Thanks For Giving A Damn». Dette er en serie hvor han vil sette seg ned og snakke med gode venner og musikere. Første gjest er legendariske Ray Wylie Hubbard.

Konseptet er like enkelt som det er genialt. Otis fortalte meg litt rundt dette når han gjestet Bergen for noen uker siden, og som han sa; «når vi musikere sitter og snakker om turnéer og konserter vi har hatt – så er det aldri snakk om konsertene som gikk bra. Det handler om de snåle, outerte og regelrett sinnsyke konsertene vi har holdt«.

Vi kan med andre ord forvente oss noen gode røverhistorier fra veien i denne serien. Planen er å kunne presentere disse samtalene med jevne mellomrom det kommende året – og listen over gjester er både imponerende og inspirerende, uten at jeg skal røpe annet enn at det vil lønne seg å følge med siden til Otis fremover.

Her blir det ingen musikk, her er det kun en givende samtale mellom to musikere som virkelig har gode historier på hjertet.

Du finner første Podcast hos Otis eller på iTunes. Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelThe Wallflowers – Glad All Over
Neste artikkelSkyline Drive – Topanga Ranch Motel
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here