fbpx

Thanks For Giving A Damn with Otis Gibbs

 

Vår gode venn Otis Gibbs er klar med sin første podcast i serien “Thanks For Giving A Damn”. Dette er en serie hvor han vil sette seg ned og snakke med gode venner og musikere. Første gjest er legendariske Ray Wylie Hubbard.

Konseptet er like enkelt som det er genialt. Otis fortalte meg litt rundt dette når han gjestet Bergen for noen uker siden, og som han sa; “når vi musikere sitter og snakker om turnéer og konserter vi har hatt – så er det aldri snakk om konsertene som gikk bra. Det handler om de snåle, outerte og regelrett sinnsyke konsertene vi har holdt“.

Vi kan med andre ord forvente oss noen gode røverhistorier fra veien i denne serien. Planen er å kunne presentere disse samtalene med jevne mellomrom det kommende året – og listen over gjester er både imponerende og inspirerende, uten at jeg skal røpe annet enn at det vil lønne seg å følge med siden til Otis fremover.

Her blir det ingen musikk, her er det kun en givende samtale mellom to musikere som virkelig har gode historier på hjertet.

Du finner første Podcast hos Otis eller på iTunes. Enjoy!

Siste artikler

Lest dette?