fbpx

…mens vi venter på Lisa Marie Presley – Storm and Grace

Da Lisa Marie Presley annonserte musikerkarriere og ga ut “To Whom It May Concern” i 2003, så var jeg som livsvarig Elvisfan en smule skeptisk.

Men jeg falt pladask for låten “Lights Out“, og til tross for at oppfølgeren “What Now” ikke var helt til min smak så må jeg innrømme at jeg ble en smule ekstastisk når nyheten kom om at vår venn T-Bone Burnett hadde tatt Lisa Marie under sine vinger, og at de sammen hadde laget “Storm and Grace”.

 Lisa Marie og familien har det siste året bodd i England, der hun har jobbet og skrevet låter til den nye platen sammen med folk som Richard Hawley, Fran Healy og Ed Harcourt.

Flyttingen til England kom som et resultat av at stadig flere i bransjen pushet og pushet for å få Lisa Marie til å skrive sammen med folk som “skrev radiohits”, og som ville ha henne til Nashville for å jobbe med folk i glattpoleringsmaskinen der.

Dermed emigrerte hun, for å rett og slett finne igjen gleden ved musikken – og ikke minst finne seg selv. I denne prosessen så har altså T-Bone kommet inn og fått laget den sounden som kler stemmen hennes perfekt.

Platen heter altså “Storm and Grace”, den kommer ut 15. mai – og du kan høre singelen her;

Lisa Marie Presley – “You Ain’t Seen Nothin’ Yet”:
[media id=633 width=650 height=20]

Siste artikler

Lest dette?