Da Lisa Marie Presley annonserte musikerkarriere og ga ut «To Whom It May Concern» i 2003, så var jeg som livsvarig Elvisfan en smule skeptisk.

Men jeg falt pladask for låten «Lights Out«, og til tross for at oppfølgeren «What Now» ikke var helt til min smak så må jeg innrømme at jeg ble en smule ekstastisk når nyheten kom om at vår venn T-Bone Burnett hadde tatt Lisa Marie under sine vinger, og at de sammen hadde laget «Storm and Grace».

 Lisa Marie og familien har det siste året bodd i England, der hun har jobbet og skrevet låter til den nye platen sammen med folk som Richard Hawley, Fran Healy og Ed Harcourt.

Flyttingen til England kom som et resultat av at stadig flere i bransjen pushet og pushet for å få Lisa Marie til å skrive sammen med folk som «skrev radiohits», og som ville ha henne til Nashville for å jobbe med folk i glattpoleringsmaskinen der.

Dermed emigrerte hun, for å rett og slett finne igjen gleden ved musikken – og ikke minst finne seg selv. I denne prosessen så har altså T-Bone kommet inn og fått laget den sounden som kler stemmen hennes perfekt.

Platen heter altså «Storm and Grace», den kommer ut 15. mai – og du kan høre singelen her;

Lisa Marie Presley – «You Ain’t Seen Nothin’ Yet»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelVintage Trouble til Bergen
Neste artikkel…mens vi venter på Bob Dylans nye plate.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here