Bob Dylan avsluttet nylig sin Europaturné med en serie konserter på Hammersmith i London. Mark Knopfler har vært med som oppvarmer på deler av turnéen, og har også dukket opp sammen med Dylans band der han har bidratt på gitar på flere av konsertene.

Men først på siste låt på siste konsert fikk publikum oppleve en duett mellom de to stjernene.

Legg forøvrig merke til den  lille vinkebevegelsen fra Knopfler i starten, samt Bobs utrolig fjonge smultring som har erstattet blyantmustasjen….

Og som seg hør og bør så ble dette fanget på kamera. Her er en litt skranglete to-kamera edit fra to fan-videoer som viser duetten.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

SHARE
Forrige artikkelRhett Miller – The Interpreter – Live At Largo
Neste artikkelJohn Moreland – Everything The Hard Way
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here