Jubileumsutgivelse fra The Bridge School Benefit

Hvert år arrangerer Neil og Pegi Young The Bridge School Benefit. En konsert der artistene stiller opp gratis, og hvor alle inntekter går til The Bridge School. En skole for barn med store fysiske handikapp, som også mangler konvensjonelt språk.

Neil Young har selv to sønner med cerebral parese, og en datter med epilepsi, og gjennom sine erfaringer med å kommunisere med sønnene så var han i 1986 med på å finansiere oppstarten av The Bridge School.

Og i alle år siden den gang (med unntak av 1987) så har han arrangert The Bridge School Benefit. Konsertserien som har samlet omtrent alt som kan krype og gå av store artister. I utgangspunktet oppfordres det uoffisielt til akustiske opptredener, men det er selvsagt intet krav.

Nå kommer den store 25 års jubileumsboksen ut.

2 cder og 3 dvder fullspekket med fantastisk materiale.

På plata finner du Neil Young, Bruce Springsteen, Gillian Welch, Elton John, Metallica, Paul McCartney, CSN&Y, The Who og Brian Wilson. Og mange mange MANGE fler.

Og på DVDen så finner du Bob Dylan, Bruce Springsteen, Emmylou & Buddy Miller, Tom Petty, Neil Young, Tom Waits, The Who… og listen bare fortsetter.

Mye av dette har jo vært tilgjengelig i bootlegkretser, men en offisiell samling der overskuddet går 100% til Bridge School Benefit er mer enn god nok grunn til å kjøpe denne samlingen.

Den vil garantert bli tilgjengelig overalt der hvor musikk kjøpes, ELLER så kan du bare sikre deg en eksemplar i posten uten å gjøre særlig mye mer arbeid enn å forhåndsbestille den via den offisielle websiden.

Se traileren;
[media id=411 width=650 height=418]

Forrige artikkelJim Cuddy – Skyscraper Soul
Neste artikkelLars Winnerbäck – Ole Bull Scene, Bergen – 27.09.2011
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here