Video: Neil Young – Hitchhiker

Neil Youngs nye plate “Le Noise” er i butikkene IDAG og det at han nok en gang har gjort en innsats for å fornye seg selv og utforske nye lyder har gitt mye positiv omtale. Neil smir mens jernet er varmt, og her kommer nok en video fra platen. Denne gangen fra låten “Hitchiker”, der han tar en grundig og til tider meget intens og selvutleverende reise gjennom sitt eget liv…

Les også Musikkbloggens anmeldelse av platen.

 

Forrige artikkelVideo: Neil Young – Angry World
Neste artikkelFredagsvideo: Kasey Anderson – Sooner/Later
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here