I kveld spiller Israel Nash Gripka på Credo i Trondheim, før han på tirsdag skal konkurrere med The Jayhawks om hovedstadens oppmerksomhet. Onsdag besøker han Garage i Bergen.

Dette er virkelig konserten for deg hvis du vil høre en av bransjens aller beste singer/songwriters. Han har slått igjennom for fullt i Sverige – og ikke minst det americana-elskende Nederland. Så nå er det virkelig på tide at Norge tar ansvar og gir mannen den oppmerksomheten han fortjener også her på berget.

Han laget et av fjorårets beste album, «Barn Doors & Concrete Floors» – og kommer garantert til å levere en konsert folk sent vil glemme.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelDear Sister – Dear Sister
Neste artikkelThe Jayhawks – Rick’s, Bergen – 27.02.2012
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here