Som nevnt tidligere så er kvartetten Jay Farrar, Anders Parker, Will Johnson og Yim Yames klar med en plate som de har kalt “New Multitudes”.

Tekstene er skrevet av Woody Guthrie, og melodiene er da laget av den nevnte kvartetten – som også har sørget for arrangementene.

Platen er på gaten den 28. februar, men du kan høre den allerede nå i denne streamen fra Soundcloud.

Forrige artikkelThe Clay Pigeons – American Pipedream
Neste artikkelThe James Low Western Front – Whiskey Farmer
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here