Som tidligere nevnt her på bloggen, så går American Aquarium i studio sammen med Jason Isbell like etter nyttår. Som kjent så er den Amerikanske økonomien tilnærmet ikke-eksisterende, og det er ikke akkurat store penger i å være et middels kjent band i USA.

Derfor ønsker nå American Aquarium hjelp til å hente inn 20.000$ i forhåndsdonasjoner, slik at de kan spille inn den nye platen «Burn. Flicker. Die» i Muscle Shoals, Alabama sammen med Isbell.

De som donerer får valget mellom en rekke påskjønnelser, som varierer fra å avstå, til mp3er, cder, huskonserter og helt til den første turnébussen deres – en 2002-modell Dodge Van (svart). Alt avhengig av hvor mye penger du putter i potten.

Kickstarter har vi snakket om før, og det fungerer da slik at du velger en sum og «betaler» via Amazon. Pengene blir så trukket fra din konto HVIS de rekker å hente inn sine 20.000$ før fristen går ut om 60 dager.

Det som jo gir dette litt ekstra krydder, er jo at Jason Isbell er en velkjent motstander av det å bruke Kickstarter og lignende pledge-systemer før plateinnspillinger. Jeg antar det vil medføre noen diskusjoner i løpet av innspillingen.

Musikkbloggen fikk tillatelse til å legge ut noen live-opptak fra låter som kommer på den nye platen, og det anbefales å ta en lytt på disse.

Hjelp et av bransjens absolutt beste og mest lovende band, Kickstart «Burn. Flicker. Die»

Her er en av låtene som kommer på den nye platen, «Saint Mary’s»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

 

SHARE
Forrige artikkelNeil Young & Booker T. fyller år…
Neste artikkelJackie Leven – 1950-2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here