fbpx

…mens vi venter på “Voyageur” fra Kathleen Edwards

Kathleen Edwards har allerede en fin liten bunke med glitrende plater bak seg, og i januar kommer oppfølgeren til den fantastiske “Asking For Flowers”.

Og her kan du nå få høre singelen fra plata, som er produsert av Justin Vernon (kanskje bedre kjent som Bon Iver). Justin Vernon synger også harmonier både på singelen og plata, og av andre kjente navn så kan vi nevne Norah Jones.

“Voyageur” kommer ut 17. januar, og singelen heter “Wapusk”, som du kan kjøpe på vinylsingle fra Kathleen Edwards offisielle samarbeidspartner Maplemusic.com – eller digitalt på iTunes og lignende steder.

5. november spiller Bon Iver på Rockefeller, og hvem andre enn Kathleen Edwards er med som support…

Både “Change The Sheets” og “Wapusk” tyder på at vi står foran en ganske omfattende stilendring fra den godeste frk. Edwards, noe som jo er naturlig nok den nye produsenten tatt i betraktning. Noe av det første som slo meg var Fleetwood Mac, og en liten søkerunde på nett viser at det er flere som har fått det samme inntrykket.

Tracklisten på “Voyageur” blir forøvrig seende slik ut:

“Empty Threat”
“Chameleon/Comedian”
“A Soft Place to Land”
“Change the Sheets”
“House Full of Empty Rooms”
“Mint”
“Sidecar”
“Pink Champagne”
“Going to Hell”
“For the Record”

Siste artikler

Lest dette?