fbpx

Single fra Poor Edward: Look To The Sky

Poor Edward har vi hørt om en stund nå, de har vært en dårlig skjult hemmelighet i musikkmiljøet i flere år – spesielt etter EPen “Soldiers & Sundays”.

Duoen, som jeg antar har hentet navnet sitt fra Tom Waits låta “Poor Edward” (fra Alice) er fra Stavanger, og har to EPer bak seg.

Nå er endelig plata bekreftet, og nå har den første singelen kommet ut. Og Poor Edward skuffer virkelig ikke nå heller. De har levert en fjong liten poplåt der harmoniene mellom brødrene Kristian og Martin Rinde er det bærende element. De trekker selv linjer til både Everly Brothers og Jayhawks når de lister sine inspirasjonskilder – og siden jeg har sittet de siste dagene og hørt på den nye platen til The Jayhawks så er det lett å høre at de kan sin Louris & Olson.

Men la det være klinkende klart, Poor Edward er så langt fra et band som “låter som…” noen andre. De har et unikt lydbilde, og låtene deres er alltid lekkert produsert og komplett med gode tekster.

Poor Edward anbefales på det sterkeste fra Musikkbloggen.no, og vi gleder oss til plata kommer i november…

Du kan kjøpe den på Bandcamp på vinyl (!!) eller som mp3. Eller på iTunes. Begge deler inneholder låtene “Look To The Sky” og coverlåten “Power of The Gospel”.

Hør singelen på Soundcloud :

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/ccap/sets/poor-edward-single-mp3[/soundcloud]

Siste artikler

Lest dette?